Energym overgenomen door Topfit 4 all

ENERGYM OVERGENOMEN DOOR TOPFIT 4 ALL. Bekijk nu de website: www.topfit4allgramsbergen.nl

Op 24 november 2014 zijn de knopen doorgehakt! Wij mogen met veel plezier vertellen dat onze eigen topper MIRANDA KLOPPENBURG de sportschool gaat overnemen. De sportschool gaat verder onder de naam: Topfit 4 all! Wij zullen open blijven, ondanks dat we deze club helemaal op gaan fleuren. Jullie kunnen dus gewoon lekker blijven sporten. Daarnaast gaan wij door met het zelfde team en hoeven wij dus geen afscheid te nemen van onze Toppers!.

Hoe nu verder? Iedereen dient zich opnieuw in te schrijven om gebruikt te blijven maken van deze topclub! Zondag 30 november 2014 houden wij een open dag van 09.00 uur tot 13.00 uur. Jullie zijn dan van harte welkom en de koffie staat altijd klaar!

Topfit 4 all : Ontstaan uit een droom!

Topfit 4 all is ontstaan door een kans, die ineens mogelijk bleek na het faillissement van Energym en door de dames gelijk met beide handen werd aangegrepen. De sportschool stond bekend om de gezelligheid en gemoedelijke sfeer. Dit kon het personeel niet zomaar voorbij laten gaan en vanuit hier werd een droom vervuld om een eigen sportschool te beginnen, waar bewegen met plezier op nummer 1 staat.

Miranda Kloppenburg durfde deze kans met beide handen aan te pakken en is nu de eigenaar van Topfit 4 all met ondersteunende kracht van Lonneke Schlepers en de rest van het topteam. Zij zullen er alles aan doen om van Topfit 4 all een succes te maken.

Topfit 4 all verrijkt de gemeente Hardenberg en Coevorden, doordat niet alleen sport op nummer één staat maar ook de mens. Wij zullen u niet alleen ondersteunen in de sport, maar ook mentaal ondersteunen door een luisterend oor aan te bieden en te motiveren om uw doelen te behalen. Dit alles in een gezellige en vertrouwde omgeving. Naast onze extra persoonlijke aandacht en onze cardio- en fitnessapparatuur bieden wij unieke groepslessen aan in de zaal, in het zwembad en in een warme omgeving. Daarnaast kunt u na een actieve workout gebruik maken van een gratis zonnebank of een duik in het zwembad.

Zondag 30 november 2014 zullen wij de open dag organiseren van 09.00 uur tot 13.00 uur. Wij hopen als personeel van sportschool Topfit 4 all gauw kennis te maken met jullie!


Ga naar de website: www.topfit4allgramsbergen.nl

De koffie staat altijd klaar.
Met vriendelijke groet,
Team Topfit 4 all.
Rondleiding Direct inschrijven
Vanaf € 2,40 per week

Aanbieding

Laatste nieuws